Visgerecht bij Bistro Botenga in Blankenberge

WELKOM IN

BISTRO BOTENGA

BIJ PHILIP EN SOPHIE

 

De Botenga, het gloednieuw restaurant aan de prachtige jachthaven van Blankenberge.

 

Chef Philip Janssoone volgde hotelschool in Ter Groene Poorte in Brugge, waarna hij stage volgde in verschillende sterrenrestaurants waaronder Het Reymerswaele in Yerseke ( Nl ) en Maison Vandamme in Zeebrugge.

 

LEES MEER

Suggestie van de week

Wildmenu €50

 

Carpaccio van hert

Reypenaer vsop, rucola, extra vierge olijfolie

- of -

Trio van wildpaté

Vijgen- en amandelbrood, veenbessen en uienconfijt

 

***

 

Stoofpotje van everzwijn

Krokines met veenbessen, herfstgroentjes

- of -

Hertenkalffilet

Krokines met veenbessen, herfstgroentjes en wildsausje

 

***

 

Panna cotta,  Chocolademousse, Crême brulée, Dame blanche of Vanille-ijs met butterscotchsaus

Privacy Policy | Webdesign: isdee.be