Visgerecht bij Bistro Botenga in Blankenberge

050 41 86 97

 

Franchommelaan 112

Blankenberge

TEAM BOTENGA

Eigenaars Philip & Sophie van Bistro Botenga

Chef Philip Janssoone volgde hotelschool in Ter Groene Poorte in Brugge, waarna hij stage volgde in verschillende sterrenrestaurants waaronder Het Reymerswaele in Yerseke ( Nl ) en Maison Vandamme in Zeebrugge.

 

Na de Hotelschool volgde hij nog een opleiding tot sommelier. Na eerst wat ervaring opgedaan te hebben ging hij in de zaak van zijn ouders aan de slag, Intercity aan het station te Blankenberge.

 

In die periode leerde hij ook zijn echtgenote Sophie Van Kerckhove kennen. De liefde voor haar man deed haar de overstap naar de horeca maken.

 

En nu baatten ze samen hun gloednieuwe eethuis uit, met Philip achter het fornuis en met Sophie als charmante gastvrouw.

BISTRO BOTENGA

Webdesign: isdee.be